Infúziós terápia

Szolgáltatások

Infúziós terápia rehabilitálja mozgásszerveinket

Intravénásan alkalmazott gyógyszeres kezelés, melyet az Ön kezelőorvosának javaslatára végzünk. A kezelőorvos tájékoztatja Önt nemcsak az ellátással kapcsolatos esetleges kockázatokról, mellékhatásokról, hanem a kezelés elmaradásának veszélyeiről is. Az ajánlástól függően lehet egyszeri, vagy kúraszerű (többszöri) alkalmazás is.

Központunkban az alábbi infúziós terápiákat végezzük:

  • Neodolpasse infúzió
  • Nootropil infúzió

Mik a kezelés előnyei?

 

A kezelés előnye, hogy ambulánsan (járóbeteg ellátás formájában) történik, azaz Önnek csak arra az időre kell befeküdnie, amíg az infúzió lefolyik.

Ez általánosságban véve az infúzió típusától függően 30-90 perc. Az infúziós terápia megkezdéséhez kezelőorvosának szükséges meghatároznia az alkalmazott infúziós készítmény típusát.

Páciens külön kérésére nem végzünk infúziós kezelést, kizárólag írásos szakorvosi javaslat alapján.

Az infúziós terápia szakorvos javaslatára történik

Kérjük, a szolgáltatásokkal kapcsolatos Fontos információkat is olvassa el!

A szolgáltatás ára: 12.000 Ft-tól

Fontos információk

Tisztelt páciensek, kedves érdeklődők!

Központunk területén jelenleg is az alábbi szabályok vannak érvényben mindenki számára:

1. Kötelező a megfelelő anyagú (sebészi, FFP2, FFP3) maszk, illetve annak szabályos használata. A maszknak takarnia kell a szájat és az orrot is. Kérjük, hogy viseljék a maszkot az egészségügyi előírásoknak megfelelően.

2. Kötelező kézfertőtlenítés a bejáratnál, illetve a recepciós pultoknál elhelyezett automata kézfertőtlenítő adagolóknál.

3. A recepciós pultoknál kötelező érintésmentes testhőmérséklet mérés történik.

4. A recepciós pultoknál található plexi védőfalakon keresztül kommunikáljanak, a réseknél ne hajoljanak be, ne kerüljék meg azt, hiszen ezek is a kétoldalú védelmet szolgálják.

5. Munkatársaink és a többi páciens megóvása érdekében is kísérőt ne hozzanak magukkal, kizárólag csak nagyon indokolt esetben. Kísérők az intézmény területén kívül, az épület aulájában tudnak várakozni, ha nagyon szükséges.

6. A váróteremben egymástól minél nagyobb távolságban tartózkodjanak. Itt kizárólag csak a soron következő vizsgálatra érkező betegek várakozzanak.

7. Légúti megbetegedés (köhögés, légszomj) vagy lázas állapot esetén vizsgálatot nem végzünk, kérjük, ilyen panaszok esetén ne jöjjenek vizsgálatra, illetve minél hamarabb vegyék fel a kapcsolatot a családorvosukkal. Ilyen jellegű panaszok ellátásával eleve nem foglalkozunk.

Amennyiben változás következik be a továbbiakban, arról haladéktalanul tájékoztatjuk Önöket honlapunkon és közösségi oldalainkon.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Újbuda Medical Center