Nappali Kórház

Szolgáltatások

Nappali kórházunk kényelmes körülmények között várja betegeinket

Tisztelt Pácienseink!

2020. január 1-től Egészségügyi Központunk mellett megnyitjuk Nappali Kórházunkat és Rehabilitációs Központunkat, ami az országban egyedülálló módon, nappali kórház rendszerrel nyújt komplex, egésznapos ellátást, elsősorban mozgászervi betegségben szenvedők részére, illetve mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban.

A kezelésekre 2019. december 1-től lehet jelentkezni.

A központban 7 darab 2 ágyas hotelszoba (kórterem) található, ahol a messziről érkező pácienseinknek lehetőségük van benntalvásra is.

A kezelések mellett folyamatos büféellátást (reggeli, tízórai, uzsonna) és ebédet biztosítunk. Folyamatosan víz, üdítő, tea, kávé, szendvics és gyümölcs áll a rendelkezésükre.

A Nappali Kórház és Rehabilitációs Központ az Egészségügyi Központtal szorosan együttműködve teljeskörű diagnosztikai hátteret biztosít a páciensek részére. Benntartózkodásuk alatt lehetőségük van teljeskörű kivizsgálásra is (szakorvosi konzultációs lehetőség, gyógyszer beállítás, EKG, 12-24 órás EKG- és vérnyomás monitorozás, laboratóriumi vizsgálatok, ultrahang, CT, MRI), melyeket kedvezményes árakon vehetnek igénybe.

A komplex terápiás csomagok 5 és 10 napos időtartamra vehetők igénybe, jelenleg hétfőtől péntekig.

A napi kezelések 09:00-17:00-ig tartanak. Egy óra kezelést fêl óra pihenő követ, amely eltölthető a szobában (relaxáció, rádió hallgatás, tv nézés), az ebédlőben, illetve társalgóban. Az ebédre egy óra szabadidő jut.

A rehabilitációs kezelések és felvétel előtt központunkban minden esetben szakorvosi vizsgálatra kerül sor, ahol a betegvizsgálat és a leletek átnézése után történik a személyre szabott komplex terápia összeállítása.

Az alábbi kezeléseket végezzük egy nap:

1. gyógytorna: egy óra egyéni gyógytorna (egy gyógytornász kizárólag egy pácienssel foglalkozik).

2. orvosi gyógymasszázs: egy óra teljes masszázs, főleg a problémás területekre koncentrálva. Természetesen az orvosi gyógymasszázs mellett/helyett kérhető svédmasszázs, talpmasszázs, nyirokmasszázs, lávaköves masszázs is.

3. fizikoterápia: egy+fél óra kombinált kezelés, amely a következőket foglalja magában: polarizált fényterápia, cryoterápia (lokális hidegterápia), ultrahang terápia, elektromos ideg- és izomstimuláció, lökéshullám terápia, lézerterápia, mágnesterápia, mikrohullám terápia, vákumterápia, gyógyszer iontoforézis.

4. vizes kezelések: egy óra hidromasszázs, tangentor, súlyfürdő, szauna.

5. neurálterápia, injekciós kezelések.

6. infúziós terápia.

7. rendszeres napi szakorvosi vizit és konzultációs lehetőség igény szerint.

A nappali kórházi kezelések díjai:

– Szakorvosi vizsgálat és konzultáció: 25.000 Ft

– 5 napos csomag: 220.000 Ft

– 10 napos csomag: 390.000 Ft