A teljes vérkép laborcsomagunk általános laboratóriumi szűrővizsgálatokat tartalmaz, melyek segítségével sok betegség már korai szakaszban, panaszmentesen is felismerhető. A csomagban foglalt vizsgálatok általános képet adnak a szervezet működéséről: a szénhidrát- és lipid anyagcseréről, az anyagcsere központi szervének, a májnak a működéséről, a kiválasztást segítő vesék funkciójáról, a vérképző rendszer állapotáról, a pajzsmirigy működéséről, valamint a szervezetben jelenlévő gyulladásokról.

A vérsüllyedés meghatározásával információt kaphatunk a szervezetben jelenlévő kóros folyamatokról, idült és heveny gyulladásokról, fertőzésről, továbbá segítséget nyújthat autoimmun betegségek, valamint daganatok diagnosztizálásában.

Nem specifikus vizsgálat, a normáltól eltérő értéke nem utal konkrét betegségre, a gyulladás pontos okára, vagy az érintett szervre, csak annak meglétét jelzi. Emiatt más tesztekkel együtt alkalmazzák.

A süllyedés normálértékét külön határozzák meg nők és férfiak részére, valamint 50 év alatt és felett. Nők esetében kissé magasabb az érték, menstruáció illetve terhesség alatt jellemzően átmeneti emelkedés is jellemző.

Mit vizsgálunk?

Vvt süllyedés, teljes vérkép

 

Fontos tudni:

Ezen vizsgálatok kizárólag hétköznap 06:30 – 11:00 között végezhetőek el, nem szükséges éhgyomorra lenni, lehet előtte enni-inni.

Időpont foglalás

A csillaggal (*) jelölt részek kitöltése kötelező.