Fejfájás ambulancia

A fejfájásról elmondható, hogy szinte minden korosztályt érinti és mindnyájunknak okozott már kellemetlenséget, sokunknak napokig vagy hosszabb ideig tartó életminőség romlást is okoz a tartós és csillapíthatatlan fájdalom. A fejfájásnak számok oka lehet, melyek feltérképezéséhez orvosi segítségre van szükség. Ebben kívánunk segítséget nyújtani itt az Újbuda Medical Centerben, ahol elegáns környezetben, komplex diagnosztikai háttérrel, helyszíni vizsgálatokkal, valamint kiváló neurológus szakorvos irányításával várjuk Pácienseinket. A diagnózis felállításához labor, röntgen, ultrahang, CT és MR vizsgálatok is elérhetőek központunkban - hiszen sok fejfájás okának tisztázásához szükség van képalkotó diagnosztikára, hogy például az agy, az agyi erek állapotát lássa kezelőorvosa.

Központunk fejfájás ambulancia részlegén a különböző eredetű és eltérő típusú fejfájások enyhítésére, illetve állapottól és diagnózistól függően megszüntetésére is lehetőségük van Pácienseinknek.

Fő célkitűzésünk, hogy minden olyan kórkép kezelésében segítséget tudjunk nyújtani, mely a mindennapokat megnehezítő fájdalommal jár, illetve fontos megjegyezni, hogy a napokig tartó vagy rohamszerűen jelentkező fejfájások kísérő tüneteinek (pl. hányinger, hányás, szédülés, látás-és beszédzavar, fáradtság, egyensúlyzavar stb.) mérséklése is kiemelten fontos feladat, hiszen az amúgy is kellemetlen állapotot tovább rontják. A cluster, a tenziós, a szinusz, a migrénes fejfájás, hogy csak néhány típust említsünk sokunk életét nehezíti meg.

Ha Önnek is fáj a feje és hatékony, komplex, személyre szabott kivizsgálást és ok kutatást szeretne, mellyel pontosabb diagnózis határozható meg, és ezáltal fájdalmak is hatékonyabban csillapíthatóak és kezelhetőek keresse fel fejfájás ambulancia rendelésünket.