CBCT, Panoráma, - és Teleröntgen

Digitális képalkotás

Napjainkban nélkülözhetetlen fontosságúvá vált a digitális képalkotás. Rendelőnkben CT, panoráma röntgen és teleröntgen felvételt is tudunk készíteni, így kényelmesen gyorsan meg tudjuk tervezni a kezeléseket pácienseinkkel.

Igyekszünk mindig lépést tartani a tudomány és a technika fejlődésével, arra törekszünk, hogy korszerű gépeink és szakmai tudásukról méltán elismert dolgozóink a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújthassák. A CT felvételeket CD- re írjuk ki vagy pendrive-ra tudjuk feltenni Önöknek.


Dentium "Rainbow™ CT"

A fogászati CT az egyik legfontosabb diagnosztikai eszköz a páciens ellenőrzése és kezelése során.

Ezért fontos egy olyan CT eszköz a rendelőbe, amellyel széles FOV méret és torzításmentes képek segítségével pontosan diagnosztizálni tudják a pácienst.

Ezen igények kielégítése érdekében a Dentium bevezette a rainbow ™ CT-t, egy röntgendiagnosztikai rendszert, amely megkönnyíti a klinikán történő gyors képalkotást, és egyszerű diagnosztizálást.

A rainbow ™ CT egy 3 az 1-ben rendszerből áll, amely CBCT, Panoráma és Teleröntgen képeket biztosít a fogászati képalkotáshoz. FOV 16X10 cm-es képek készíthetők egyszerre, így tiszta képet kaphatunk a felső és az alsó állcsontról, valamint a posterior és a TMJ régiókról.

Az úgynevezett képfűzéses technika lehetővé teszi a kívánt diagnosztikai terület beállítását a teljes maxillofacialis területen. Lehetőség van a Sinus területének, valamint az alsó maxillaris és az állcsont könnyű és pontos felvételére. Ezt biztosítja a legnagyobb FOV 16X10 és 16X18 cm (kép fűzéses) képeket.

A panorámaképet az optimális ív pályát és a képrekonstrukciós algoritmust alkalmazva tiszta, és zaj nélküli képet kapunk a teljes területen, és az elülső régiókról, mely lehetővé teszi a pontos diagnózist.

A Dentium által diagnosztizálásra kifejlesztett rainbow ™ 3D Viewer programot több orvossal együttműködve készítették, hogy a komplex és bonyolult funkciókat könnyebbé tegyék azoknak az orvosoknak, akik újak a CT használatában.

 

A képalkotás időtartama:

Minden egyes vizsgálat körülbelül 20 percet vesz igénybe az anyag átadásával (CD-re írjuk ki a felvételt) együtt.