Elegáns környezetben, komplex diagnosztikai háttérrel, helyszíni vizsgálatokkal (labor, röntgen, ultrahang, CT és MR vizsgálatok) valamint kiváló neurológus és reumatológus szakorvos irányításával várjuk Pácienseinket.

Központunk fájdalomambulancia részlegén a különböző eredetű és eltérő területeken jelentkező hirtelen fellépő és krónikusan fennálló fájdalmak enyhítésére, illetve állapottól és diagnózistól függően megszüntetésére is lehetőségük van Pácienseinknek. Fő célkitűzésünk, hogy minden olyan kórkép kezelésében segítséget tudjunk nyújtani, mely a mindennapokat megnehezítő fájdalommal jár.

Ilyen akut fájdalmak például a lumbágó, az idegbecsípődések, rándulások, arcidegzsába, hirtelen fellépő migrénes rohamok, illetve krónikus fájdalmak, mint a különböző ízületi gyulladások, a hát- és nyaksérülések okozta visszatérő fájdalmak, vagy a migrén okozta fejfájás, de a mozgás beszűkülésével járó különböző mozgásszervi fájdalmak is hatékonyan csillapíthatóak és kezelhetőek a fájdalomambulancia rendelésünkön.