Fehérvári
Dental

Mottónk

“Hisszük, hogy két ember között a mosoly a legrövidebb út, ezért különösen fontos fogaink egészsége és szépsége.”

Az esztétikus molyon túl, az egészséges és rendezett fogsor egészségünk miatt fontos. Nekünk első a megelőzés, ezért érdemes félévente ellátogatni hozzánk egy kontroll vizsgálatra.

Tapasztalt fogorvosainknak fontos a bizalom- és a félelemmentes kapcsolat kialakítása. Minőségi szolgáltatás, prémium minőségű fogászati anyagok, elérhető árak, exkluzív környezet.

Fogorvosaink szakértelemmel, elhivatottsággal, több éves tapasztalattal végzik munkájukat, minden esetben a páciensek igényeit tartják szem előtt és tájékoztatják mindenről, ami a kezelésükkel kapcsolatos.

Fehérvári Dental


Mottónk

“Hisszük, hogy két ember között a mosoly a legrövidebb út, ezért különösen fontos fogaink egészsége és szépsége.”

Az esztétikus molyon túl, az egészséges és rendezett fogsor egészségünk miatt fontos. Nekünk első a megelőzés, ezért érdemes félévente ellátogatni hozzánk egy kontroll vizsgálatra.

Tapasztalt fogorvosainknak fontos a bizalom- és a félelemmentes kapcsolat kialakítása. Minőségi szolgáltatás, prémium minőségű fogászati anyagok, elérhető árak, exkluzív környezet.

Fogorvosaink szakértelemmel, elhivatottsággal, több éves tapasztalattal végzik munkájukat, minden esetben a páciensek igényeit tartják szem előtt és tájékoztatják mindenről, ami a kezelésükkel kapcsolatos.

Szolgáltatásaink

Diagnosztika

panoráma röntgen

Szájhigiéniás kezelések

fogkő eltávolítás, polírozás, szájhigiéniai tanácsadás

Gyermekfogászat

barázdazárás, tejfogkezelés

Esztétikai kezelések

rendelői fogfehérítés, belső fogfehérítés, fogékszer, harapásemelő

Parodontológia

fogágybetegségek kezelése

Konzerváló fogászat

fogtömés, gyökérkezelés, élpótlás, inlay-onlay, direct- és porcelánhéj

Protetika

fémkerámia- és cirkónium korona, részleges- és teljes kivehető fogsor

Szájsebészet

foggyökér eltávolítás, bölcsességfog eltávolítás, bölcsességfog eltávolítás műtéti úton

Implantológia

implant beültetés, all on 4 fix fogpótlás, csontpótlás, arcüregemelés

Digitális képalkotás - Röntgen

Helyben rendelkezünk panoráma röntgen géppel, mely megkönnyíti fogorvosaink gördülékeny munkáját.

Fogszabályozás

Fogorvosaink

Dr. Kamalian Abed

Fogorvos

2016-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen és azóta fogorvosként dolgoztam szerte az országban. 2021-ben kezdtem el a Haifa Dentben dolgozni.

Szenvedélyem, hogy a betegeimet boldoggá tegyem, illetve, hogy kényelmessé tegyem számukra a kezelést, miközben a fogászat minden területén precíz szolgáltatást nyújthatok.

Valamennyi fogászati kezelést szívesen végzek, de legjobban szájsebészeti műtéteket szeretek végezni.

Éppen ezért folyamatos továbbképzésekkel tartom naprakészen az ismereteimet.

Többek között, ezért is végeztem el a Duisburg-Esseni Egyetemen Szájsebészet és Implantológia mester szakát Németországban.

Dr. Ahmed Mowla

Vezető Fogorvos, Master of biomemetic Dentistry

A páciensek elégedettsége kap fő prioritást munkám során.

Célom, hogy betegeim megfelelő tájékoztatást kapjanak és örömmel távozzanak fogorvosi székemből. A fájdalommentes gyógyítás a mottóm, nagyon fontosnak tartom a sikeres kezelés elérésében.

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudomány Karán végeztem, azóta is napi szinten fejlesztem magam.

Esztétikai- és Konzerváló fogászat, gyökérkezelési beavatkozások esetében, valamint gyermekfogászat igénye szerint keressenek bátran.

Dr. Ceglédi Laura

Fogorvos

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a páciensek megfelelő tájékoztatására és az egyes munkafolyamatok részletes elmagyarázására, ami megnyugtató számukra és megalapozza a megfelelő bizalmat egymás között.

Másik kulcsfontosságú tényező a kezelések során a precizitás, amely a 10 éven át tartó versenysportnak köszönhetően szerves része lett az életemnek minden területen.

Várom szeretettel ha szimpatikusnak talál és bízom benne, hogy megoldást találunk minden problémájára.

Dr. Debreceni Anett

Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem. A diploma megszerzése óta az egyetem Orális Diagnosztikai Tanszékén dolgozom mint szájsebész rezidens. Fontosnak tartom, hogy pácienseim részletes tájékoztatást kapjanak tőlem a kezelések megkezdése előtt azok menetéről, és lehetséges módjairól. Munkám során igyekszem nyugodt légkört kialakítani, valamint biztosítani a pácienseim fájdalommentes ellátását. Fő érdeklődési területem a szájsebészeti beavatkozások mellett az esztétikus tömések és fogpótlások készítése.

Dr. Lévai Zsófia

Dento-alveoláris sebész

Tanulmányaimat a Pécsi Általános Orvostudományi Egyetem Fogorvos Szakán végeztem. Diplomám megszerzése után fogmegtartó kezelésekkel és esztétikus fogászattal foglalkoztam. A későbbiekben a Fejér Megyei Szent György Kórházban voltam rezidens az Arc Állcsont és Szájsebészeti osztályon. Képzésemet a Semmelweis Egyetem Szájsebészeten folytattam, majd kiválóan megfelelt eredménnyel sikeres szakvizsgát tettem. Fő szakterületem a sebészi fogeltávolítás, implantátum beültetés, csontpótlás, rögzített és kivehető fogpótlások készítése. Munkám során fontosnak tartom pácienseim teljeskörű felvilágosítását, igényeik maximális megvalósítását. Célom a teljesen fájdalommentes, pontos és precíz betegellátás.

Dr. Palotás Csaba

Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

2007-ben diplomáztam a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán, ezt követően rezidensként ugyanitt dolgoztam 2010-ig, majd másfél év dániai munka után itthon szereztem meg a szakvizsgámat dento-alveoláris sebészetből.

2020-ban csatlakoztam a Fehérvári Dental csapatához, ahol szájsebészként dolgozom, legfőbb feladatom a foghúzások, bölcsességfogműtétek, csontpótlások és implantáció végzése egy kiváló csapat tagjaként.

Célom, hogy a pácienseim mindig a lehető legalaposabb tájékoztatás után nyugodtan és bizalommal, félelem nélkül kezdjenek bele bármiféle szájsebészeti beavatkozásba.

Dr. Sarhan Khalid

Fogorvos

2017-ben végeztem a Szegedi Egyetem Fogorvostudományi karán, Cum Laude eredménnyel. Ugyanezen évben kezdtem meg fogszabályozás rezidensi pályafutásomat az egyetemi tanszéken. Türelemmel, kedvességgel és megértéssel fordulok pácienseimhez. Fogszabályozó fogorvosként célom a tökéletes mosoly megteremtése a pácienseim számára a legújabb kezelési tervek alapján.

Dr. Erdélyi Vivien

Fogorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán és a freiburgi Albert-Ludwigs Egyetemen végeztem. Németországi tanulmányaim során elsajátítottam a német szakmai nyelvet és megismertem a szakma legmodernebb technológiáit. Első munkahelyem Sopronban, az ország egyik leginnovatívabb fogászati és szájsebészeti rendelőjeben volt, ahol implantprotetikaban és digitális fogászatban is tapasztalatot szereztem. Elsősorban konzerváló fogászati, fogpótlástani és implantprotetikai kezeléseket végzek. Munkám során nagyon fontosnak tartom a szakmai precizitást, a jó hangulatú, fájdalommentes kezeléseket, valamint a személyes kapcsolódást pácienseimmel. Várom sok szeretettel fogászati konzultációra vagy panasz esetén akár azonnali kezelésre!

Dr. Bátori Nikoletta Gréta

Fogorvos

Diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem meg. Nagyon fontosnak tartom, hogy kis pácienseim félelemtől, szorongástól mentesen és mosolyogva távozzanak a kezelés után. Célom professzionális szolgáltatást nyújtani minden hozzám fordulónak.

Kilián-Lacza Vivien

Vezető fogászati asszisztens

2020 elejétől a Fehérvári Dentálban, vezető asszisztens pozíciót töltök be. Előtte 3 évig asszisztensként erősítettem rendelő hálózatunk munkáját. Elsősorban azt tartom a legfontosabbnak hogy pácienseinkkel bizalom alakuljon ki.

Tóth Annamária

Fogászati asszisztens

Idén csatlakoztam a Fehérvári Dentál kiváló csapatához. Szeretem, hogy a kezelések nálunk jó hangulatban, odafigyeléssel telnek. Ez egy igazán páciens központú hely, ahol kedvességgel és empátiával állunk nemcsak a betegekhez, de egymáshoz is. Immáron a munkám számomra igazi hivatás lett. Mindennapjaim során fontos számomra, hogy ne csak az orvos szakszerű segítőtársa legyek, de mosollyal és megértéssel fogadjam a szorongó felnőtteket és gyerekeket.

Hellinger Krisztina

Fogászati aszisztens

Munkám során mindig törekszem a precizitásra és a pontos munkavégzésre. Úgy érzem a fogászat számomra nem csak munka, hanem hivatás, amit nagy elkötelezettséggel végzek nap mint nap. A páciensekkel a kezelések során jó kapcsolatot alakítok ki mosolygós és empatikus természetem miatt

Balogh Tünde

Fogászati aszisztens

Mosolygós és humoros személyiségemmel igyekszem a lehető legkellemesebb légkört biztosítani pácienseink számára. Nagyon fontosnak tartom, hogy jó kapcsolat legyen a kezelőorvos és asszisztense között, hiszen így tudunk barátságos, nyugodt környezetet kialakítani.

Bognár Fanni

Fogászati aszisztens

Kalmár Dóra

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Lassan tíz éve dolgozom fogászati asszisztensként és dentálhigiénikusként. 2021 óta erősítem a Fehérvári Dentál csapatát. Nagyon fontosnak tartom, hogy a páciensek a lehető legkellemesebben érezzék magukat a kezelés alatt. Egy kedves mosoly tapasztalatom szerint többet ér, pár bíztató szónál.

Váradi Zoltán Péter

Páciens koordinátor

Ezidáig minden munkahelyemen emberekkel dolgoztam, de itt találtam meg azt a csapatot akik ugyanarra törekednek mint én. Orvosainkal és asszisztenseinkel egy csapatként dolgozva szeretnénk elérni azt, hogy minden igényt kielégítő kezelést kapjanak új es régi pácienseink egyaránt.

Györgyi Andrea

Páciens koordinátor

Tekintve, hogy akár gyermek, akár felnőttkorban a fogászat sok ember számára nem kellemes hely, páciens koordinátorként fontosnak tartom, hogy már az érkezésük pillanatában pozitív és vidám légkört biztosítsak betegeink számára. Mindig legjobb tudásom szerint igyekszem megválaszolni pácienseink kérdéseit személyesen, illetve telefonon/ e-mailben is, hogy felkészülten érkezhessenek a rendelésre. Célom, hogy biztosítsam pácienseinket arról, hogy profi és megbízható szakembereket választottak, valamint, hogy bevonjam őket a rendelőnket átjáró családias hangulatba.

Első találkozás során az alábbiak történnek:

„Tudta, hogy a fogászati vizsgálat során nem csupán a fogakat ellenőrizzük? Ha még nem járt nálunk, először ki kell tölteni egy anamnézis lapot, melynek sarkalatos pontjaira a fogorvos is rákérdez (általános betegség, szedett gyógyszerek, allergia stb). Ha nincs 1 évnél frissebb panorámaröntgen felvétele, akkor készítünk, hogy teljeskörű legyen a vizsgálat.

Először az arcot, rágóizmokat és az állkapocsízületet vizsgáljuk. Ezt követi a szájüreg vizsgálata, melynek első lépése a nyálkahártya épségének ellenőrzése és a sztomato-onkológiai szűrés. Ennek során megvizsgáljuk a nyelvet, szájpadot, orcákat és az íny állapotát.

Csak ezután következik a fogak átnézése, azok státuszának rögzítése az adminisztrációs rendszerünkbe. Ezen ismereteink alapján felállítunk egy kezelési tervet és árajánlatot készítünk, melyet alaposan átbeszélünk.

Az egész procedúra nagyjából 30 percet vesz igénybe.”

 

Garancia

Az általunk készített fogművekre az általánosan elfogadott, illetve egyedileg megszabott garanciát vállalunk. Amennyiben a nálunk csináltatott fogmű rendeltetésszerű használat mellett le-, vagy eltörik, meglazul, megreped, elszíneződik a garancia időtartama alatt, azt ingyenesen helyreállítjuk, megjavítjuk vagy kicseréljük. Fogművek garanciális időtartama:

Fogpótlás esetén: 1 év

Implantátum esetén: 3 év

Garancia

Az általunk készített fogművekre az általánosan elfogadott, illetve egyedileg megszabott garanciát vállalunk. Amennyiben a nálunk csináltatott fogmű rendeltetésszerű használat mellett le-, vagy eltörik, meglazul, megreped, elszíneződik a garancia időtartama alatt, azt ingyenesen helyreállítjuk, megjavítjuk vagy kicseréljük. Fogművek garanciális időtartama:

Fogpótlás esetén: 1 év

Implantátum esetén: 3 év

Milyen esetben érvényes a garancia?

A garancia feltétele, hogy a szájsebészeti műtétek után előírt kötelező kontrollvizsgálati időpontokon a páciens megjelenjen.

A kontroll vizsgálat fogpótlás és implantátum esetében is félévenként esedékes. Mivel a páciens egészségi állapota és higiéniai szokásai is befolyásolják a fogászati kezelés végeredményét, és ezekre a kezelőorvos nem vállalhat garanciát, így a garancia az átadott fogmű minőségéről szól.


A garancia tehát az alábbi esetekben érvényes:

  • A páciens hathavonta részt vesz az ingyenes szűrővizsgálaton, s konzultál kezelőorvosával.
  • A páciens betartja a fogorvos által javasolt szájhigiéniai előírásokat és a fogpótlás vagy implantátum speciális tisztítását.
  • A fogpótlás vagy implantátum használata rendeltetésszerűen történik, a fogmű kizárólag fiziológiás rágóerőnek van kitéve, ami nem vezet annak túlterhelődéséhez.
  • Az átadott fogpótlás vagy implantátum technikai elkészítése során felmerülő hibák esetén.
  • Kiállított számla megléte.

Fogászatunk garanciát az alábbi esetekben nem tud garantálni:

  • A páciens nem jelenik meg a félévenkénti szűrővizsgálatokon, így kezelőorvosa nem tudja ellenőrizni a fogpótlás vagy implantátum állapotát.
  • A páciens nem tartja be az orvosa által javasolt szájhigiéniai előírásokat, a fogpótlás nincs megfelelően tisztán tartva, a páciens szájhigiéniája elhanyagolt.
  • A fogművet nem rendeltetésszerűen használja, extrém igénybevételnek teszi ki (pl: éjszakai fogcsikorgatás, fogszorítás miatti károsodások lépnek fel).