Merevedési zavarok kezelése

Fókuszált lökéshullám terápia


Ez az innovatív kezelés a jelenleg elérhető kezelések egy új dimenzióját jelenti a merevedési zavarokkal küzdők számára. A fókuszált lökéshullám terápia a lineáris lökéshullám terápiától lényegesen hatékonyabb, a kezelt területre sokkal célzottabban alkalmazható, így tartósabb és látványosabb eredmények érhetőek el vele.

A mai napig is rengeteg tévhit övezi a merevedési zavarokat és tabu témának számít, így sokan nem fordulnak vele orvoshoz, holott a keringési eredetű merevedési zavarok (a legtöbb esetben ez áll a hímvessző merevedési zavara mögött) tartósan javíthatóak fókuszált lökéshullám terápiával. Fontos kiemelni, hogy nem invazív kezelés, nem jár vérzéssel, egy időben kezeli az egész hímvesszőt, de a környező területet nem érinti, a kezelés célzottan történik, fájdalommentes, tartósan javul a merevedési funkció és idősebb korban is alkalmazható.

A fókuszált lökéshullám terápia, akár önállóan alkalmazva, akár egy másik kezelést kiegészítve alkalmazzák is minden esetben orvosi javaslatra történik és szakorvosi vizsgálat előzi meg, ahol a kezelő orvos tájékoztatja a Pácienseket a kezelés folyamatáról, hatékonyságáról és a várható eredményekről a korábbi tapasztalatok alapján. A jelenleg megtalálható legkorszerűbb fókuszált lökéshullám terápiás berendezést használjuk intézményünkben, ezzel támogatva Pácienseink életminőségbeli javulását.

Várjuk szakrendelésünkön, ahol elegáns, nyugodt környezetben végezzük a terápiás kezeléseinket.