Elegáns és igényes rendelőnkben gyors állapotjavulást és diagnózistól függően akár teljes gyógyulást is elérhetnek szakembereink a gerincbetegségekben szenvedőknél.

A terápia kidolgozását komplex diagnosztikai és rehabilitációs háttér biztosítja, valamint kiváló szakemberek nyújtanak segítséget a gyógyuláshoz. Orvosaink azon dolgoznak, hogy akár a műtéti beavatkozást elkerülve és / vagy megelőzve tudjanak kezelni olyan gerinc- és mozgásszervi panaszokat, mint például a gerincfájdalom, derékfájás, hátfájás, nyaki fájdalom, porckorongsérv, csontritkulás, feszes hátizmok, porckorong károsodás. Hirtelen jelentkező gerincfájdalom esetén a vizsgálati protokollunk első lépése mérsékelni a páciens fájdalmait, megtalálni a hatékony kezelést a pontos diagnózis felállítása után, majd a rehabilitációs folyamat segítségével helyreállítjuk gerincének állapotát.

Otthon bekövetkező állapotromlás, egyéb hirtelen fellépő vagy hosszú ideje fennálló tünet együttes esetén hozzánk forduló Pácienseink rövid határidővel, akár 24 órán belül is kaphatnak időpontot szakorvosainkhoz, illetve diagnosztikai vizsgálataink is elérhetőek akutan jeletkező panaszok esetén is.