BTL Emsella - Inkontinencia Kezelés

Az Újbuda Medical Center büszkén mutatja be a legmodernebb technológiát az inkontinencia kezelésére: a BTL Emsella kezelést. Ez az innovatív megoldás új reményt nyújt mindazok számára, akik a medencefenék erősítésének és az inkontinencia kezelésének hatékony módját keresik. A következő szakaszokban részletesen ismertetjük az Emsella kezelés előnyeit, a kezelés menetét, és válaszolunk a gyakran felmerülő kérdésekre.

Emsella Kezelés

Az Emsella kezelés az Újbuda Medical Center legújabb, forradalmi ajánlata azok számára, akik a medencefenék izmainak megerősítésére és az inkontinencia kezelésére keresnek hatékony megoldást. Ez a korszerű technológia a High-Intensity Focused Electromagnetic (HIFEM) technológiát alkalmazza, amely lehetővé teszi a medencefenék izmainak intenzív stimulálását anélkül, hogy a pácienseknek le kellene vetkőzniük vagy kényelmetlen pozíciókat kellene felvenniük.

A kezelés során a páciensek egy speciálisan kialakított székben ülnek, amely elektromágneses impulzusokat bocsát ki, stimulálva ezzel a medencefenék izmait több ezer összehúzódásra egyetlen kezelés alatt. Ezek az összehúzódások sokkal intenzívebbek, mint amit a hagyományos gyakorlatokkal el lehetne érni, ezáltal hatékonyabban erősítik meg az izmokat és javítják a medencefenék funkcióját.

Az Emsella kezelés kényelmes és teljesen fájdalommentes alternatívát kínál a hagyományos kezelési módszerekkel szemben. A páciensek ruhában vehetnek részt a kezelésben, és nincs szükség semmilyen előkészületre vagy utókezelésre. A kezelés ideje alatt a páciensek olvashatnak, zenét hallgathatnak, vagy egyszerűen csak pihenhetnek, miközben a technológia dolgozik a medencefenék izmain.

Mi az Inkontinencia és Hogyan Segíthet az Emsella?

Az inkontinencia, vagyis az akaratlan vizeletvesztés, egy komplex egészségügyi állapot, amely számos ember életét érinti világszerte. Ez az állapot különböző típusokban nyilvánulhat meg, mint például a stressz-inkontinencia, amely fizikai megerőltetés, például köhögés, tüsszentés vagy nevetés során jelentkezik, vagy az urge-inkontinencia, ami hirtelen, ellenállhatatlan vizelési ingerrel jellemezhető. Az inkontinencia oka gyakran a medencefenék izmainak gyengeségére vezethető vissza, ami a szülés, a menopauza, a túlsúly vagy bizonyos egészségügyi állapotok következménye lehet.

 

Inkontinencia Kezelése

Az Újbuda Medical Center különös figyelmet fordít az inkontinencia, vagyis az akaratlan vizeletvesztés kezelésére. Ez a gyakori, de gyakran tabuként kezelt egészségügyi probléma jelentős mértékben befolyásolhatja az érintettek mindennapi életminőségét. Az Emsella kezelés révén intézményünk egy személyre szabott, innovatív és hatékony megoldást kínál az inkontinencia kezelésére, amely az érintettek számára új reményt és javulást hozhat.

Az inkontinencia kezelésében az Emsella különösen hatékony. Az akaratlan vizeletvesztés egy olyan probléma, amely sokak életminőségét jelentősen ronthatja. Az Emsella kezelés segítségével a medencefenék izmainak megerősítése révén javulhat a vizelettartási képesség, csökkenhetnek vagy teljesen megszűnhetnek az inkontinencia tünetei. Ezáltal a páciensek ismét magabiztosabban és kényelmesebben élhetik mindennapjaikat.

 

Személyre Szabott Kezelési Terv

Az Újbuda Medical Centerben tisztában vagyunk azzal, hogy az inkontinencia mértéke és jellege személyenként eltérő lehet. Ezért minden egyes páciens számára egyéni kezelési tervet állítunk össze, figyelembe véve az életkorát, egészségi állapotát, valamint az inkontinencia típusát és súlyosságát. A kezelési program általában 6-12 alkalomból áll, hetente két látogatással, de ez a személyes igények és a kezelésre adott válasz függvényében változhat.

 

A Kezelési Program Fontossága

Az inkontinencia kezelésében kulcsfontosságú a konzisztencia és a következetesség. Az Emsella kezelések rendszeressége biztosítja, hogy a medencefenék izmai a lehető legintenzívebben erősödjenek, ami hozzájárul a hosszú távú javuláshoz. A kezelések során az elektromágneses impulzusok mélyen behatolnak a szövetekbe, stimulálva az izmokat anélkül, hogy bármilyen fizikai megterhelés érné őket.

 

Hatékonyság és Előnyök

Az Emsella kezelés azért vált az inkontinencia kezelésének egyik vezető módszerévé, mert jelentős előnyöket kínál a hagyományos terápiás módszerekkel szemben:

  • Nem invazív: A kezelés során nincs szükség sebészeti beavatkozásra, így a kockázatok és a felépülési idő minimálisra csökken.
  • Fájdalommentes: A páciensek kényelmesen ülnek a kezelés alatt, semmilyen kellemetlenséget vagy fájdalmat nem éreznek.
  • Gyors és kényelmes: Egy kezelés mindössze 28 percet vesz igénybe, így könnyen beilleszthető a mindennapi rutinba.
  • Hosszú távú eredmények: Rendszeres használat mellett a kezelések hozzájárulnak a medencefenék izmainak tartós erősítéséhez és javítják a vizelettartási képességet.

 

A Kezelés Jövőbeli Hatása

A kezelési program befejeztével a páciensek jelentős javulást tapasztalhatnak az inkontinencia tüneteiben, ami hozzájárul az életminőségük javulásához. Sok esetben a páciensek már a kezeléssorozat közben észlelnek pozitív változásokat, amelyek az utolsó kezelés után tovább fokozódnak.

 

Emsella Kezelés Menete

Az Újbuda Medical Center által kínált Emsella kezelés egy alaposan strukturált folyamat, amely célzottan a medencefenék izmainak megerősítésére és az inkontinencia tüneteinek enyhítésére összpontosít. A kezelési folyamatot úgy terveztük, hogy az minden páciens számára kényelmes és zökkenőmentes legyen.


A Kezelés Napja

Minden kezelési ülés körülbelül 28 percet vesz igénybe. A páciensek kényelmesen helyet foglalnak az Emsella fotelben, amely egy speciálisan kialakított eszköz, kifejezetten az inkontinencia kezelésére. A kezelés során teljes ruházatban maradhatnak, ami biztosítja a kezelés diszkrécióját és kényelmét.

A Kezelés Folyamata

Amint a páciens kényelmesen elhelyezkedik, az Emsella fotel elektromágneses impulzusokat bocsát ki, amelyek közvetlenül a medencefenék izmaira irányulnak. Ezek az impulzusok több ezer izomösszehúzódást váltanak ki minden egyes kezelés során, erősebbé és ellenállóbbá téve az izmokat. A páciensek enyhe pulzálást érezhetnek, de a kezelés alatt fájdalmat vagy kellemetlenséget nem tapasztalnak.

A Kezelés Utáni Időszak

A kezelés után a páciensek azonnal folytathatják napi tevékenységeiket anélkül, hogy bármilyen különösebb elővigyázatosságra vagy pihenőidőre lenne szükségük. Ez az egyik fő előnye az Emsella kezelésnek, mivel nem zavarja meg a páciensek mindennapi életét.

 

Emsella Kezelés Budapest

Az Újbuda Medical Center, Budapest 11. kerületében található, ahol a legmodernebb egészségügyi szolgáltatásokat nyújtjuk pácienseink számára, beleértve a BTL Emsella kezelést, egy forradalmian új megközelítést az inkontinencia kezelésére, amelyet a technológiai innováció és a pácienskomfort ötvözetével kínálunk. A kezelés lehetővé teszi az érintettek számára, hogy visszanyerjék önkontrolljukat és javítsák életminőségüket, mindezt egy kényelmes és diszkrét környezetben.

Az Újbuda Medical Center helyszíne könnyen megközelíthető Budapest bármely pontjáról, legyen szó tömegközlekedésről autóval  történő érkezésről. Intézményünk belső tereit úgy alakítottuk ki, hogy azok nyugodt és barátságos légkört biztosítsanak, ahol a páciensek diszkréció mellett részesülhetnek a legmagasabb szintű orvosi ellátásban.

 

Gyakori Kérdések az Emsella Kezeléssel Kapcsolatban

Az Emsella kezelés egy innovatív megközelítés az inkontinencia kezelésében, amely számos előnnyel jár a páciensek számára. Az alábbiakban válaszolunk néhány gyakran felmerülő kérdésre, hogy jobban megérthessék a kezelés működését, biztonságosságát és várható eredményeit.

 

Mennyire biztonságos az Emsella kezelés?

Az Emsella kezelés rendkívül biztonságos. Az FDA (Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) által jóváhagyott, és számos klinikai vizsgálat alátámasztja hatékonyságát és biztonságosságát. Ezek a vizsgálatok kimutatták, hogy a kezelés nem jár mellékhatásokkal, így biztonságos alternatívát kínál az inkontinencia kezelésére kereső páciensek számára.

 

Fájdalmas az Emsella kezelés?

Az Emsella kezelés teljesen fájdalommentes. A páciensek enyhe vibrációt vagy pulzálást érezhetnek a kezelés alatt, de ezek az érzetek általában nem kellemetlenek. Sokan hasonlítják az érzést egy intenzív medencefenék-edzéshez, amely során az izmok összehúzódnak, de fájdalom nélkül.

 

Mikor várhatóak eredmények?

A kezelés hatékonysága egyénenként változó, de sok páciens már az első néhány kezelés után jelentős javulást tapasztal. A teljes kezeléssorozat befejezése után a páciensek többsége észrevehető javulást észlel a vizelettartási képességében és az inkontinencia tüneteinek csökkenésében. A kezelés hosszú távú hatékonyságának maximalizálása érdekében fontos követni az ajánlott kezelési tervet és a szakember utasításait.

Mennyi időt vesz igénybe egy kezelés?

Egy Emsella kezelési ülés általában 28 percet vesz igénybe. Ez az időtartam lehetővé teszi az izmok intenzív stimulálását anélkül, hogy a pácienseknek hosszú ideig kellene a klinikán tartózkodniuk. A kezelési idő rövidsége miatt a páciensek könnyen beilleszthetik a kezeléseket a mindennapi rutinjukba.

Szükség van-e előkészületre a kezelés előtt?

Az Emsella kezelés előtt nincs szükség különösebb előkészületekre. A pácienseknek csupán kényelmes ruházatot kell viselniük a kezelés napján, és követniük kell a kezelőorvos vagy szakember által adott esetleges specifikus utasításokat. A kezelés nem invazív, így nincs szükség semmilyen bőrfelület előkészítésére vagy utókezelésre.

Az Emsella kezeléssel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon bizalommal az Újbuda Medical Center szakembereihez, akik készséggel állnak rendelkezésre, hogy minden kérdésére választ adjanak és támogassák Önt az inkontinencia kezelésének útján.

1 alkalom Emsella kezelés 15 000 Ft
6 + 2 alkalom Emsella kezelés 96 000 Ft
10 + 2 alkalom Emsella kezelés 144 000 Ft

Ne várjon tovább, tegyen lépéseket az inkontinencia kezelése felé! Foglaljon időpontot online a kényelmes és gyors online időpontfoglaló rendszerünkön keresztül, vagy hívjon minket közvetlenül a +36 1 550 7 550-es telefonszámon. Az Újbuda Medical Center szakértői csapata készen áll arra, hogy támogassa Önt az inkontinencia elleni küzdelemben, segítve Önt abban, hogy újra teljes életet élhessen.