Nyaki Gerinc Röntgen

A Nyaki Gerinc Röntgen vizsgálat kulcsfontosságú eljárás a nyaki gerincsérülések és betegségek diagnosztizálásában. Az Újbuda Medical Center ebben a kritikus területen is a legmodernebb technológiát és szakértelmet kínálja, biztosítva ezzel, hogy páciensei a legmagasabb színvonalú diagnosztikai ellátásban részesüljenek.


Nyaki Gerinc Röntgen Vizsgálat

A nyaki gerinc röntgenvizsgálata alapvető eszköze a nyaki régió vizsgálatának, amely segít az orvosoknak a sérülések, degeneratív betegségek, például a porckorongsérv vagy az osteoarthritis, valamint a gerincferdülések és egyéb rendellenességek azonosításában. A vizsgálat során készült felvételek részletes képet adnak a nyaki csigolyákról, segítve ezzel a pontos diagnózis felállítását és a megfelelő kezelési terv kidolgozását.


Mikor Javasolt a Nyaki Gerinc Röntgen Vizsgálat

A Nyaki Gerinc Röntgen Vizsgálat létfontosságú lépés lehet számos egészségügyi állapot felismerésében és kezelésében. Az Újbuda Medical Center szakemberei a következő helyzetekben javasolják ezt a vizsgálatot, biztosítva ezzel a páciensek számára a legpontosabb diagnózist és a leghatékonyabb kezelési lehetőségeket:

  1. Krónikus vagy Akut Nyakfájás: Amennyiben tartós vagy heves nyakfájdalmat tapasztal, különösen ha az a karokba vagy a vállakba sugárzik, a nyaki gerinc röntgenvizsgálata segíthet az alapjául szolgáló okok azonosításában.
  2. Trauma vagy Sérülés: Autóbalesetek, sport sérülések vagy bármely olyan esemény, amely erőteljes behatást gyakorol a nyakra, indokolja a nyaki gerinc röntgen elvégzését, hogy kizárjuk a töréseket, repedéseket vagy egyéb sérüléseket.
  3. Degeneratív Betegségek: A porckorongsérv, osteoarthritis vagy egyéb degeneratív változások jelei esetén a röntgenvizsgálat létfontosságú információkkal szolgál a betegség állapotáról és előrehaladásáról.
  4. Görbületi Rendellenességek: Scoliosis, kyphosis és egyéb nyaki gerincferdülések diagnosztizálására és nyomon követésére a röntgenvizsgálat adja a legmegbízhatóbb képet.
  5. Neurológiai Tünetek: Ha zsibbadás, gyengeség, érzéskiesés vagy bármilyen neurológiai tünet jelentkezik, amely a nyaki gerincről eredeztethető, a röntgenvizsgálat segíthet a probléma forrásának meghatározásában.

Az Újbuda Medical Centerben a Nyaki Gerinc Röntgen Vizsgálat nem csupán egy rutin eljárás, hanem egy alapvető diagnosztikai eszköz, amely elősegíti a páciensek gyors és hatékony kezelését. Modern technológiánk és szakértő orvosaink biztosítják, hogy a vizsgálat a lehető legkényelmesebben és a legpontosabban történjen.

 

Nyaki Gerinc Röntgen Ár

Az Újbuda Medical Center elkötelezett amellett, hogy a nyaki gerinc röntgenvizsgálatát versenyképes és mindenki számára elérhető áron kínálja. Éppen ezért a nyaki gerinc röntgenvizsgálat díja nálunk egységesen 12.500 forint régiónként, függetlenül attól, hogy a diagnózis során hány irányból történik a felvétel készítése. Ez azt jelenti, hogy pácienseink teljes átláthatóságot és pénzügyi előrejelzést élvezhetnek, anélkül, hogy aggódniuk kellene az irányonkénti többletdíjak miatt.

Ez a költséghatékony és átlátható árazási struktúra lehetővé teszi számunkra, hogy a minőségi orvosi ellátást a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tegyük.


Ne hagyja, hogy a nyakfájás vagy más tünetek befolyásolják mindennapi életét.

Foglaljon időpontot ma! Válassza a kényelmet és a szakértelmet, vegye fel a kapcsolatot velünk online, vagy hívja központi számunkat a +36 1 550 7 550-en az időpontfoglaláshoz. Legyen szó akut fájdalomról vagy hosszú távú egészségügyi célokról, szakértő csapatunk készen áll arra, hogy támogassa Önt az egészségmegőrzés útján.