Szeretnénk bemutatni új szolgáltatásunkat az Esemény utáni tabletta telemedicinális konzultációt, melynek elindítására az sarkallt Bennünket, hogy gyors és szakszerű segítséget nyújtsunk mindazon Pácienseinknek, akik az elmúlt hónapokban kerestek fel Minket, mert védekezés nélküli nemi aktust, vagy nem megfelelő védekezést választottak a fogamzás megelőzésére.

Orvosaink

Amikor szükség lehet a gyors segítségre:

  • együttlét során az óvszer hiánya, vagy óvszer használata során annak sérülése, lecsúszása esetében,
  • a megszakításos védekezés nem valósult meg az együttlét során,
  • fogamzásgátló tabletta bevételének elmaradása esetén, vagy amikor a tabletták felszívódása nem megfelelő (pl. hányás, hasmenés), de más kiegészítő védekezés nem történt
  • a hüvelygyűrű nem megfelelő alkalmazása esetén

Ebben a váratlanul kialakult helyzetben hivatott segíteni a sürgősségi fogamzásgátló tabletta, melyek hormonális készítmények és hatásuk az LH csúcs, és így az ovuláció megelőzésén alapul.

Fontos, hogy az esemény utáni tabletták nem abortusz tabletták, terhesség esetén nem alkalmazhatóak.

A tablettát minél előbb, de az esemény után legkésőbb 72 vagy 120 órát követően kell bevenni (tabletta bevételét követő hányás esetében egy újabb tablettát kell bevenni). A menstruációs ciklus bármely szakaszában alkalmazhatóak ezek a készítmények.

Amennyiben a menstruációja késik, vagy a terhesség tünetei jelentkeznek, abban az esetben csak a terhesség kizárása után lehet a tablettát bevenni.

A konzultáció során orvosaink segítenek az Ön számára megfelelő és biztonsággal alkalmazható sürgősségi fogamzásgátló módszer kiválasztásában.

 

Az esemény utáni tabletta konzultációt az alábbiak szerint tudja igényelni, kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi útmutatónkat:

Kérjük olvassa el tájékoztatónkat, majd kövesse az alábbi lépéseket.

 

01

Konzultáció megrendelése / időpontfoglalás gomb megnyomása után megjelenő naptár felületen az aktuális napon (jelentkezés napja) látható zöld színnel jelzett időpontra kattintson rá (a választott időpontnak a receptfelírás szempontjából nincs jelentősége).

02

Kérjük a következő lépésben adja meg személyes adatait.

03

Az e-recept* felírása és a szolgáltatáshoz kapcsolódó e-számla kiállítása miatt a TAJ szám és a cím adatok megadása minden esetben kötelező.

*(Az e-recept a felhőbe (EESZT-be) kerül, bármelyik patikában kiváltható az Ön TAJ kártya és személyi igazolványa bemutatása után).

04

Kérjük ügyeljen arra, hogy személyes adatait, telefonszámát és e-mail címét pontosan adja meg.

05

Kérjük az online felületen rendezze a konzultáció költségét, mely bankkártyával lehetséges. Amennyiben az orvosi konzultáció alapján az Ön számára nem kerül felírásra a gyógyszer, a befizetett összegből a receptírás díja (5.250 Ft) visszatérítésre kerül.

06

A megrendelés után szülész-nőgyógyász kollégáink, a lehető leghamarabb (de legkésőbb 8 órán belül) felveszik Önnel telefonon a kapcsolatot. Az alábbi számról fogják keresni Önt: +36 1 550 7 550.

Orvosaink rövid időn belül hívják Önt

Kérjük forduljanak Hozzánk bizalommal, szülész-nőgyógyász kollégáink maximális szakértelemmel várják Önöket, az év bármely napján.